Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nystart för Dif:s Kennedy? – uttagen i derby

Är Kennedy Igboananike på väg att tas till nåder? Nu är han uttagen i ett U21-derby.
- Kennedy har gjort bra i från sig på träningarna, säger Djurgårdens U21-tränare Anders Johansson.

 

Kennedy Igboananike och Djurgården ligger i en öppen konflikt som har slutat med att en skiljedomstol ska avgöra huruvida Djurgården har rätt att ställa honom utanför a-laget som klubben i flera månader gjort. Men i väntan på beslutet som väntas ta 5-6 veckor till så ser nu manager Magnus Pehrsson ut att öppna en aning för den petade nigerianen igen.

Nu är han uttagen till måndagskvällens derby mot AIK i U21 på Skytteholm. Kennedy finns med i en mix av a-lagsspelare och U21. Tränare Anders Johansson bekräftar för Djurgårdens officiella hemsida att Kennedy är uttagen.

- Med i truppen är Philip (Sparrdal Mantilla) som glädjande är på väg tillbaka från sin skada och dessutom Kennedy (Igboananike) som gjort bra i från sig på träningarna, säger Johansson till dif.se

- Tittar man på vår uppställning med bara en defensiv mittfältare så ser man att vi ändå prioriterar offensiven. Jag tror att det kommer bli en riktigt kul match i morgon att titta på och vi har en bra trupp till morgondagen med en mix av A-lagsspelare, spelare från U21 truppen och några från U19.

 

Publicerad 2012-04-22 kl 16:29
Annons
Annons
Annons