Oavgjort efter försvarstavla - Rosenberg har öppnat målkontot

Malmö FF spelade idag 1-1 mot FC Midtjylland efter ett försvarsmisstag hos danskarna. Markus Rosenberg stod för kvitteringen, vilket var hans första mål för säsongen.

Inför MFF:s sista match nere i Dubai så gav Allan Kuhn förtroende till unge Piotr Johansson som fick chansen på mittfältet. Laget hamnade däremot i underläge i mitten av den första halvleken i underläge där Midtjylland rullade upp svenskarna totalt med en fin kombination.

- Åh, så vackert, åh, vad elegent från Midtjylland. Det är ett riktigt klassanfall, utbrast kommentatorn Jonas Dahlqvist i sändningen. Den sista personen på bollen var Martin Pušić som kunde stötta in bollen.

I den andra halvleken så kvitterade Malmö FF genom Kjartansson, ett mål som däremot blev tveksamt bortdömt för offside. Det skulle däremot komma ett 1-1-mål en stund senare då Markus Rosenberg fick öppet mål och kunde raka in bollen. Det som föranlände målet var ett stort misstag hos danska försvaret och gav Rosenberg jätteläget.

Det blev inga fler mål i matchen utan det slutade 1-1. I och med det resultatet så åker Malmö FF hem till Sverige utan en seger på träningslägret i Dubai. Tidigare i veckan så förlorade laget mot FC Köpenhamn med 0-1.

Se Rosenbergs kvitteringsmål i spelaren ovanför.