Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Oavgjort på Vångavallen: "Inte nöjd"

Varken Trelleborg eller Örebro ville ge sig. Tre poäng viktiga poäng hägrade för båda lagen - men det blev inte full pott för någon.

- Hade matchbilden varit annorlunda hade en poäng kanske varit okej, men som det såg ut nu var det väldigt tråkigt, säger Örebros tränare Sixten Broström till FotbollDirekt.se.

Det var en riktigt nedstämd Broström som gav intervju. Trelleborgs Andreas Drugge såg till att närkingarna fick nöja sig med en poäng efter en något turlig kvittering - i den 96:e matchminuten.

- De gjorde mål, inte mer med det. Det kanske skulle ha varit frispark innan, vår spelare blir tacklad men domaren låter spelet fortsätta.

Tidigare hade Örebro hämtat upp underläget med två mål på två minuter - 2-1. Sedan kom ännu en kvittering, men det höll sig bara i fem minuter. Då såg Robin Staaf till att Örebro återigen gick upp i ledning och en något bättre plats i tabellen var nära.

- Jag är inte helt nöjd med vårt spel. Men man måste ju vara nöjd med tre mål på bortaplan.

- Och så var vi bara nio utespelare eftersom vi hade gjort våra byten när en till skada kom.

Trots den tunga besvikelsen kunde inte Broström vara allt för deppig.

- Stundtals spelar vi som jag tycker att vi ska spela. Det finns

positiva grejer vi kan ta med oss. Speciellt målen var fina, och vi hade ännu fler chanser. Synd att vi inte fick in fyran, då hade vi spikat igen matchen.

Kim Olsen åkte på en smäll och fick en armbåge mot huvudet.

- Jag tror att det är en lindrig hjärnskakning, vi valde att plocka av honom. Men vi får se vad läkarna säger, det är inte mitt område.

Publicerad 2008-08-03 kl 22:12
Annons
Annons
Annons