Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Odense avfärdar Haglund-rykte

Elfsborgs tränare Magnus Haglund uppges vara aktuell för Odense. Felaktigt, har det snabbt visat sig. Uppgifterna dementeras kraftfullt av den danska toppklubben.

- Vi känner inte ens till det här. 95 procent av det danska tidningar skriver är osant, säger Michael Buchholz, sportslig koordinator för Odense till FotbollDirekt.se.

Det är danska Tipsbladet som lanserar Magnus Haglund som ett toppnamn för Odense. Haglund ska enligt tidningen vara ett av få namn som finns på klubbens lista över nya tränare. Odense, ligatvåa i Danmark, har en tillfällig lösning på tränarfronten men letar efter något permanent. Klubben avfärdar nu det hela som en tidningsanka.

- Vi letar efter en ny tränare, så mycket är sant.

- Men sedan blir det som det blir när någon letar efter nya tränare eller spelare. Media drar fram ett namn utan att vi ens har uttalat oss, säger Michael Buchholz, märkbart irriterad över ryktet.

Inte heller i Elfsborgslägret har man hört något om Haglund och Odense. När FotbollDirekt.se frågar ordföranden Bosse Johansson är han lika oförstående som sin danske kollega.

- Nej, det här var nytt för mig. Magnus har kontrakt i tre år till och vi vill ha honom kvar. Men det är klart, vi är medvetna om att Magnus inte kommer stanna för evigt. Det var ju nära med Ålborg för två år sen.

Publicerad 2010-11-28 kl 15:02
Annons
Annons
Annons