Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Officiellt: 18-årig mittback till Bajen: "Stora förhoppningar på honom"

Foto: Bildbyrån

Hammarby har gjort klart med sitt fjärde nyförvärv inför kommande säsong.
18-årige Kossonou Odilon har skrivit på ett fyraårskontrakt med klubben.
- Vi har stora förhoppningar på honom, säger Bajens sportchef Jesper Jansson i en kommentar.

Hammarby har startat upp arbetet med truppen inför kommande säsong. Sedan tidigare har man hämtat in Tim Söderström. Darijan Bojanic och Dennis Widgren. På fredagen står det klart att klubben hämtar in ytterligare en spelare - 18-årige Kossonou Odilon från Elfenbenskusten.

- En mittback som har alla förutsättningar - fysiskt, tekniskt och sett till spelförståelse - att gå riktigt långt. Vi har stora förhoppningar på honom, och även om han bara är 18 år så kommer han att i högsta grad konkurrera om en startplats från dag ett, säger klubbens sportchef Jesper Jansson i en kommentar.

Odilon har provspelat med Hammarby under flera perioder sedan 2016 och på fredagen gjorde han sitt första riktiga pass med laget.

- Det här är en dröm som går i uppfyllelse. Det här har känts rätt från första början, och jag är väldigt glad att vara här. Nu är det hårt jobb som gäller, säger Odilon.

Odilon är i grunden mittback och kommer närmast att konkurrerar med Mads Fenger, David Fällman, Marcus Degerlund och Kalle Björklund om en startplats kommande säsong.

Mittbackens kontrakt sträcker sig över fyra år.

Publicerad 2019-01-11 kl 14:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons