POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ELITESERIEN
3v

Officiellt: Anfallaren flyttar tillbaka till Mjällby – efter ett halvår: ”Svårt beslut"

Foto: Bildbyrån

Jacob Bergström flyttade förra sommaren till Mjøndalen.
Nu flyttar anfallaren tillbaka till Mjällby, meddelar den allsvenska nykomlingen.
- Det har varit en dröm för mig att få möjligheten att spela i allsvenskan, säger han till Mjøndalens hemsida.

Jacob Bergström lämnade Mjällby förra sommaren för spel i Mjøndalen, som ligger i den norska Eliteserien. Mjøndalen lyckades också hålla sig kvar i serien och Bergström gjorde tio framträdanden för klubben.

Nu står det dock klart att han flyttar tillbaka till Mjällby, som meddelar att de har köpt loss 24-åringen från den norska klubben.

- När jag fick veta om budet från Mjällby var jag tvungen att tänka på vad som är bäst för mig. Det var ett lyxproblem, eftersom jag verkligen trivdes under min tid i Mjøndalen. Till sist blev det en för stor lockelse att få möjligheten att spela i allsvenskan, som har varit en dröm för mig sedan jag började spela fotboll, säger anfallaren till Mjøndalens hemsida.

Mjällby meddelar att anfallaren har skrivit ett treårskontrakt med den allsvenska nykomlingen. Samtidigt som han är glad över att flytta hem medger han att beslutet inte var helt enkelt.

- Det var ett svårt beslut att lämna efter bara ett halvår i klubben. Jag önskar att tacka fansen och alla i klubben för tiden här och ser fram emot att följa Mjøndalen framöver, säger Bergström.

Bergström noterades under den förra sejouren för 48 framträdanden i Mjällby, på vilka han har gjort 16 mål och tre assist.

Publicerad 2020-01-22 kl 17:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå