POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Officiellt: Bajen dubbelvärvar – Magyar och Johannsson klara

Foto: Bildbyrån

Hammarby värvar in mittbacken Richard Magyar och anfallaren Aron Johannsson.
Detta bekräftar klubben på sin hemsida. 
- Det känns fantastiskt kul, säger Magyar i en kommentar. 
- Nu ska jag jobba hårt för att så snabbt som möjligt komma i matchform, säger Johannsson.

Tidigare i veckan kom uppgifter från Expressen om att både Richard Magyar och Aron Johannsson var klara för Hammarby. På torsdagen bekräftar också Bajen det hela.

Bägge två har skrivit på treårsavtal.

Mittbacken Magyar har ett förflutet i Hammarby och säger så här om att återvände till sin förra klubb:

- Det känns fantastiskt kul att komma tillbaka hit. Det finns ju bara ett Bajen och jag ser mycket fram emot att köra igång med grabbarna och att få spela inför våra supportrar igen.

Anfallaren Johannsson, som närmast kommer från spel i tyska Werder Bremen, är också han nöjd över att ha skrivit på för Bajen:

- Jag är väldigt glad över att komma till Hammarby och få bli en del av en klubb som har så många fans. Nu ska jag jobba hårt för att så snabbt som möjligt komma i matchform, och hoppas snart vara med och hjälpa mina lagkamrater på planen och bidra med mål.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson om de respektive nyförvärven:

- Richard är en stabil mittback som hade en väldigt fin avslutning på sin förra sejour här i Hammarby, och han har utvecklats ytterligare under sina två år i Tyskland. Richard kan ju också Hammarby väl, och vi är övertygade att han kommer bli en bärande spelare här hos oss.

- Aron är en kvalitetsspelare som såldes för stora pengar från AZ till Werder Bremen. Han har haft en del problem med skador, men är frisk nu även om han lär ha en liten startsträcka innan han är i full form. Aron hör till samma kategori av spelare som Jiloan Hamad, Muamer Tankovic och Alexander Kacaniklic gjorde när de kom hit, spelare som av olika anledningar är i behov att få lite av en nystart i sina karriärer, och för den kategorin spelare är Hammarby attraktiv som klubb.

Publicerad 2019-07-11 kl 19:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå