Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Berget lämnar MFF: "Varit fantastiska år"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett av Bergets mål från förra året i spelaren ovan.

Det har varit på gång länge - och nu bekräftar Malmö FF.
Jo Inge Berget lämnar klubben.
- Det har varit tre fantastiska år, säger Berget till MFF:s hemsida.

Inför säsongen 2015 värvade Malmö FF in Jo Inge Berget från Cardiff. Nu tar norrmannen farväl av de himmelsblå. Yttermittfältaren/anfallarens kontrakt med MFF har gått ut och någon förlängning blir det inte.

För en tid sedan uppgavs Berget aktuell för danska Bröndby och MLS-klubben Orlando, och efter den avslutande omgången i allsvenskan i höstas bekräftade 27-åringen att han sannolikt skulle lämna MFF. Under måndagen bekräftade Malmö på sin hemsida att så blir fallet.

- Han har varit starkt bidragande till våra framgångar i både allsvenskan och Europa. Det man kommer att minnas starkast är hans enorma arbetsinsats och vilja ute på plan. Han är en spelare som visat rätt inställning i alla lägen, säger sportchefen Daniel Andersson i en kommentar.

Jo Inge Berget:

- Det har varit tre fantastiska år. Både för min egen del och för Malmö FF som klubb. Ett Champions League-gruppspel och två SM-guld får väl vara godkänt på tre år. Det är många som förtjänar beröm och många som jag vill tacka. Till alla som jobbar i MFF, alla lagkamrater och goda vänner jag har fått, tre bra tränare och inte minst supportrarna. Tusen tack för den här gången.

Tidigare under måndagen meddelade Malmö FF att man förlängt kontraktet med mittfältaren Oscar Lewicki.

Publicerad 2018-01-01 kl 18:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons