Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Berntsen lämnar Djurgården för norsk klubb

Foto: Bildbyrån

Felix Beijmo in, Tim Björkström ut, Gustav Engvall in - Djurgården är aktivt sista dagarna på transferfönstret. Nu lämnar även Daniel Berntsen klubben.
- Jag har haft en jättefin tid i Djurgården och kommer att sakna föreningen, säger Berntsen till klubbens hemsida.

Norrmannen Daniel Berntsen lämnar Djurgården efter två år i klubben. Yttermittfältaren har skrivit på för Vålerenga i den norska ligan. Djurgården skriver att övergången gick snabbt och Berntsen fick hastigt ta sig till Norge för att träffa sin nya klubb under fredagseftermiddagen.

- Jag har haft en jättefin tid i Djurgården och kommer att sakna föreningen, mina lagkompisar och alla sköna människor ute på Kaknäs. Det är lite tråkigt att behöva dra vidare men sådan är fotbollen, det är snabba förflyttningar i den här tillvaron, konstaterar Daniel som kommer till en klubb som spelar en passningsorienterad och teknisk fotboll, säger Berntsen till Djurgårdens hemsida.

23-åringen har skrivit på ett avtal med Vålerenga som sträcker sig över 2020.

- Det blir kul och en ny utmaning för mig i Vålerengen. Jag kommer tillbaka till Norge igen efter två lärorika och roliga år i Djurgården och kommer dit med mycket nya erfarenheter som jag kan ha användning för, säger Berntsen.

Daniel Berntsen gjorde 56 matcher för Djurgården under sina två år i klubben.

Under torsdagen värvade Djurgården Felix Beijmo från BP. Under fredagen meddelas först att Tim Björkström lämnar och sedan att Gustav Engvall lånas in. Och nu lämnar alltså Berntsen. Djurgården stänger transferfönstret med aktivt jobb i slutskedet.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-31 kl 20:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons