Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: BP-backen till Blåvitt - men stannar säsongen ut

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Carl Starfelts 1-0-mål mot HIF i spelaren ovan.

Carl Starfelt är klar för IFK Göteborg.
Backen stannar dock i Brommapojkarna säsongen ut.
- Just nu ligger hela mitt fokus på Brommapojkarna och på att avsluta den här säsongen på bästa sätt, säger han till Blåvitts hemsida.

Efter serieledaren Brommapojkarnas seger mot Örgryte under onsdagskvällen hade Olof Mellberg ett möte med IFK Göteborgs sportchef Mats Gren. Efter det långa mötet bekräftade BP-tränaren att det handlade om backen Carl Starfelt och dennes övergång till IFK Göteborg för att ersätta Thomas Rogne.

Blåvitt bekräftar nu nyheten på sin hemsida och skriver att övergången kommer att träda i kraft från och med 2018. Starfelt har skrivit på ett treårskontrakt.

- När Blåvitt hörde av sig kände jag direkt att det var väldigt intressant. Det är en av Sveriges största klubbar med en fantastisk historik och supporterkultur bakom sig. Efter att ha besökt klubben och haft flera samtal om hur de ser på allt ifrån framtiden, min roll som spelare och till vad klubben vill åstadkomma, kändes det helt rätt, säger spelaren till klubbens hemsida.

Starfelt stannar dock säsongen ut i BP, som ser ut att gå mot allsvenskt avancemang.

Just nu ligger hela mitt fokus på Brommapojkarna och på att avsluta den här säsongen på bästa sätt. För mig vore det fantastiskt att kunna ge tillbaks ett allsvenskt kontrakt till klubben jag varit i sedan jag började spela fotboll som knatte och som jag haft både stora med- och motgångar med.

Se Carl Starfelts 1-0-mål mot HIF i spelaren ovan.

Publicerad 2017-08-10 kl 11:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons