POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Officiellt: BP-talangen till Djurgården

Foto: Dif.se

Felix Beijmo valde Djurgården.
Talangen presenterades under torsdagskvällen.
- Det känns fantastiskt att det äntligen är klart, säger han till klubbens Facebook-sida.

Brommapojkarnas ytterback Felix Beijmo har skrivit på för Djurgården. 19-åringen har rapporterats vara av intresse även för Malmö FF, men valet föll alltså på Stockholmsklubben.

Klubben bekräftade själva affären på sin Facebook-sida under torsdagskvällen.

- Det känns fantastiskt att det äntligen är klart. Jag ser fram emot att börja spela allsvensk fotboll i en förening som är på väg framåt. Det här kan bli riktigt bra, säger Beijmo i en kommentar.

 - Jag har haft en del alternativ men i slutändan var Djurgården det val som tilltalade mig mest. De kändes som att de var mest angelägna om att få dit mig och att det fanns en bra plats för mig att komma in, sätta ett avtryck och hjälpa laget. Så det var många olika bitar som föll på plats med Djurgården och att det handlar om Stockholm med många kompisar på plats bidrog också.

Enligt Expressen betalar Djurgården drygt tre miljoner kronor för Beijmo och kontraktet är skrivet över fyra år.

- Han har haft en otrolig utveckling. Dels under förra året och även under inledningen av 2017 vilket vi såg exempel på i cupmatchen när vi mötte BP. Han har dessutom spelat samtliga matcher med svenska P19-landslaget i Elite Round när de kvalificerade sig till EM. Felix är en framtida modern ytterback som är väldigt mogen i sitt spel och har extrema offensiva egenskaper, säger sportchefen Bosse Andersson.

BP tvingas nu konstatera att man tappat ytterligre en nyckelspelare inför säsongen. Sedan tidigar har även Serge-Junior Martinsson Ngouali skrivit på för Hammarby.

- Djurgården får en kanonbra spelare, samtidigt som Felix utveckling gynnas av spel i allsvenskan, säger BP:s sportchef Roberth Björknesjö i en kommentar till klubbens hemsida.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-30 kl 20:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå