Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Dalkurd värvar norsk mittfältare

Foto: Bildbyrån

Dalkurd värvar den norske mittfältaren Oliver Berg.
24-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt.
Jag var i möte med sportchefen och tränaren och efter det blev jag väldigt sugen på att vara med på Dalkurds fortsatta resa, säger Berg till klubbens hemsida.

Odds BK:s mittfältare Oliver Berg har suttit på ett utgående kontrakt, och lämnar nu efter tre år i klubben. Dalkurd har nu gjort klart med 24-åringen.

På sin hemsida presenterar klubben Berg, som har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

Jag har läst på lite om klubben efter att första kontakten togs. Jag var i möte med sportchefen och tränaren och efter det blev jag väldigt sugen på att vara med på Dalkurds fortsatta resa, säger norrmannen till klubbens hemsida.

Jag är en mittfältsspelare först och främst och har en bra arbetskapacitet. Jag är en tvåvägsspelare, med snabba fötter som är bra med boll.

Sportchefen Adil Kizil är nöjd med förstärkningen till Dalkurd:

Oliver är en väldigt bra spelare. Det är en spelartyp som vi saknar i dagens trupp. Han är en box-to-box-mittfältare med hög arbetskapacitet. Trots sin unga ålder är han väldigt skicklig. Han har gjort det bra i Norge och vi tror att det finns mycket mer att hämta. Jag tror att han kommer att passa väl in i vårt sätt att spela.

Publicerad 2017-12-18 kl 17:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons