POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Officiellt: Efter bara månader i klubben - Djurgården bryter med anfallaren

Foto: Bildbyrån.

Djurgården meddelar att man valt att gå skilda vägar med anfallaren Jowra Movsisian, efter knappt fyra månader i klubben.
- Det handlar om skador i menisken som innebär att han kommer att vara borta en lång tid i USA för en rehabperiod, säger sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida.

Under förmiddagen blev det klart att Tino Kadewere missar åtta till tio veckors spel, efter att ådragit sig en ledbandsskada. Bara timmar senare går klubben ut med att man inte förlänger lånet på anfallaren Jowra Movsisian.

- Vi har ett lån fram till den 6 augusti där vi lånar honom helt fritt och innan 15 juli har vi möjlighet att förlänga hans avtal. Yura var här under våren och fick en smäll mot Dalkurd. Efter det har han undersökts och eftersom han är anställd av MLS så återkallade de honom och gjorde en grundlig undersökning i USA där det togs beslut om en operation. Det handlar om skador i menisken som innebär att han kommer att vara borta en lång tid i USA för en rehabperiod och kommer inte att ansluta till Djurgården efter det, utan han blir kvar i USA och har därmed flyttat hem, säger klubbens sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida.

Den armenisk-amerikanske spelaren kom till klubben i slutet av mars 2018 och lämnar mindre än fyra månader efter ankomsten. Sammanlagt blev det fyra matcher för Movsisian i djurgårdströjan. 

Publicerad 2018-07-04 kl 14:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå