Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Officiellt: Elliot Käck återvänder till Djurgården

Foto: Bildbyrån.

Elliot Käck är tillbaka i allsvenskan och Djurgården.
Klubben har presenterat honom på sitt Twitterkonto.
- Det känns fantastiskt, säger vänsterbacken i en kommentar. 

Elliot Käck lämnade inför förra säsongen Djurgården för Start i den norska högstaligan. Men efter att klubben blivit degraderad var vänsterbacken inte särskilt sugen på en fortsättning.

- Det är väl inget man är jättesugen på att göra, men samtidigt har jag ett avtal, så vi får se vad som händer, sa han till Fotbollskanalen.

Nu står det klart att vänsterbackens sejour i Norge bara blir ettårig. Under tisdagen presenterar Djurgården Käck.

- Det finns flera olika anledningar: det sociala, familjen men framför allt är det de sportsliga och det känns fantastiskt att vara tillbaka i Djurgården, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

I Djurgården återförenas vänsterbacken med tränarna Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf, som han hade under sin tid i Sirius.

- Jag har haft Kim och Tolle under tre säsonger i Sirius mellan 2012-2014 och det är självklart en bidragande orsak också. Jag hade några av mina bästa fotbollsår under den tiden och känner dem väldigt väl.

Sportchefen Bosse Andersson berättar att kontraktet är skrivet över tre år.

- Elliot har skrivit på ett treårsavtal med oss. Han gick ju till Start förra året men nu är han tillbaka. Elliot är ju en djurgårdare som är fostrad i föreningen och det var inga tvivel på att han ville återvända till oss. Vi har löst detaljerna nu i december och han är välkänd för tränarna och DIF-publiken och kan dessutom spela på olika positioner, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Publicerad 2019-01-08 kl 08:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons