POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONSHIP

Officiellt: Engvall klar för Djurgården till slut

Foto: DIF Fotboll

Övergången har blivit stoppad i sista stund två gånger om.
Men nu är Gustav Engvall till slut klar för ett lån till Djurgården över våren.
- Jag är oerhört glad över att det nu är klart, säger Engvall i ett pressmeddelande.

Redan i februari var det bara detaljer som återstod innan Gustav Engvall skulle presenteras för Djurgården på ett lån från Bristol City. Men då skadade sig Bristols anfallare Tammy Abraham och svensken kallades tillbaka till England.

I mitten på mars var det aktuellt igen, när Abraham kommit tillbaka och Bristol City gett grönt ljus för övergången. Engvall var då i Sverige och tränade med Djurgården och väntade på att de sista detaljerna skulle lösas. Men då kom nästa bakslag - anfallaren Milan Djuric hade skadat sig och Engvall kallades tillbaka på nytt.

Men efter alla turer så blir nu lånet av till slut.

- Vi är överens om ett låneavtal där Gustav spelar för oss fram till den 16 juli. Sedan kommer vi att ha en dialog med Bristol om huruvida det blir aktuellt med fortsatt spel efter det. Gustav får tröja nummer 17, ansluter till laget på Tele2 Arena imorgon och kommer i bästa fall att vara spelklar till måndagens premiär, säger sportchefen Bosse Andersson i ett pressmeddelande.

Engvall är glad över att till slut få bli klar för blåränderna.

- Jag är oerhört glad över att det nu är klart och ser verkligen fram emot att få spela för Djurgården, säger anfallaren.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-31 kl 18:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå