POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Officiellt: Falkenberg värvar nyzeeländsk juniorlandslagsman

Foto: TT.

Falkenberg rustar inför allsvenskan 2020.
Under fredagen presenterade klubben 17-årige nyzeeländaren Matthew Garbett.
- Jag kan inte vänta på att få komma i gång med laget och möta spelarna och ledarna, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Matthew Garbett.

Så heter Falkenbergs senaste nyförvärv som klubben presenterade under fredagen. 17-åringen, som fyller 18 i april, representerade sitt hemland Nya Zeeland i U17-VM i Brasilien i slutet av förra året.

- Jag kan inte vänta på att få komma i gång med laget och möta spelarna och ledarna. Jag har hört mycket om klubbens traditioner och historia, så jag är exalterad över att få komma till FFF och börja träna med klubben, säger han i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter:

- Jag hoppas att jag kan bidra med glöd, göra mål och hjälpa laget att vinna så många matcher som möjligt. Jag hoppas få spela mycket och bli en startspelare för FFF. Jag försöker alltid sikta högt, säger FFF:s senaste nyförvärv.

Falkenbergs sportchef, Håkan Nilsson, om värvningen:

- Vi är mycket nöjda över att ha signerat kontrakt med en av Nya Zeelands mest lovande fotbollsspelare. Det är tack vare Dan Keat och hans goda relation med oss som vi lyckats kontraktera Matthew. Det ska bli mycket spännande att följa hans utveckling i Falkenbergs FF, säger sportchefen.

Avtalet som Garbett har skrivit på sträcker sig över tre år.

Publicerad 2020-01-24 kl 19:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå