POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Officiellt: Floppade i Elfsborg - nu är Boysen klar för HIF

Foto: Bildbyrån.

Helsingborg förstärker med danske David Boysen.
Detta meddelar klubben på sin hemsida.
- I Danmark känner alla till HIF, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

David Boysen anslöt förra sommaren till Elfsborg. Men i Boråslaget uteblev succén för den offensive pjäsen och han gjorde bara tre framträdanden för klubben i allsvenskan. Efter säsongen hade klubben chans att förlänga med Boysen, eftersom det fanns en option i avtalet. Det valde Elfsborg att inte göra.

Men Boysen kommer inte att lämna allsvenskan. Under fredagen presenterar nykomlingen Helsingborgs IF David Boysen som det senaste tillskottet i klubben. Kontraktet är skrivet över två år med option på ytterligare ett år.

- Det känns väldigt bra att vara här. Alla är snälla här och har tagit emot mig på ett bra sätt. I Danmark känner alla till HIF och vet att det är en stor klubb. Jag ser väldigt mycket fram emot att spela på Olympia inför HIF-fansen, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Tränaren Per-Ola Ljung är nöjd med förstärkningen.

- Vi får in en spelare med goda kvalitéer samt egenskaper och erfarenhet som vi räknar med ska hjälpa oss med vår målsättning. Det är glädjande att vi får in en spelare till som är redo att anta utmaningen vi har framför oss, säger Ljung.

Publicerad 2019-02-15 kl 10:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå