Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Häcken värvar dansk försvarare

Allsvenskan

BK Häcken förstärker i backlinjen.
Kristoffer Lund ansluter från Esbjerg.
Jag är en dynamisk spelare med fart och styrka, säger han till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

På transferfönstrets sista dag presenterar BK Häcken en värvning. Klubben har gjort klart med den danske försvararen Kristoffer Lund, 19, och kontraktet sträcker sig över 3,5 år. talangen ansluter närmast från Esbjerg.

- Jag är glad och stolt över att ha skrivit på för BK Häcken. Jag ser fram emot att få börja spela, träffa alla supportrar och förhoppningsvis kan vi plocka många poäng tillsammans, säger Lund till klubbens hemsida och beskriver sig själv som spelare:

- Jag är en dynamisk spelare med fart och styrka. Jag spelar med mycket kraft och jag ger aldrig upp. Även om jag är ung så försöker jag alltid vara en ledare på plan och hjälpa mina lagkamrater så mycket som möjligt. Förhoppningsvis kan jag också lära mig och utvecklas mycket av ledarna och de andra spelarna i laget.

ANNONS

Sportchef Martin Ericsson om nyförvärvet:

Kristoffer är fostrad i Midtjylland där han gjort några A-lagsmatcher både som höger- och vänsterback. Det är en framför allt väldigt duktig defensiv spelare, som är välskolad, professionell och målmedveten. Vi har fått ett väldigt bra intryck av honom och de goda referenserna vi fått har också bekräftat det vi själva sett.

Publicerad 2021-08-11 kl 18:20
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto