POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Hammarby gör målvaktsrockad

Foto: Bildbyrån

Det blir ingen fortsättning i Hammarby för Tim Markström.
Samtidigt går klubben ut med att Benny Lekström återvänder till grönvitt.
- Det är en erfaren målvakt som kan klubben väl, säger sportchef Jesper Jansson.

Efter nästan fem år i klubben står det nu klart att Tim Markström lämnar Hammarby. Klubben går ut på sin hemsida att parterna går skilda vägar.

- Tim har lagt ner ett stort jobb för Hammarby där han alltid visat hundraprocentig inställning på träning  och i förberedelserna inför matcher. Vi önskar honom stort lycka till i hans fortsatta karriär, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson till klubbens hemisda.

Under årets säsong har Markström dock inte gjort något framträdande för Bajen i allsvenskan, då Ögmundur Kristinsson stått i samtliga matcher.

Samtidigt går klubben ut med att Benny Lekström ansluter till klubben. Lekström kommer närmast från allsvenska konkurrenten Sirius men har tidigare i sin karriär gjort tio allsvenska matcher för Bajen under 2006 och 2007.

- Eftersom Benny tränat med oss i vår har vi en god bild av hans kapacitet. Det är en erfaren målvakt som kan klubben väl, säger Jesper Jansson.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-13 kl 16:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå