POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Officiellt: Hammarby värvar från BP: "Kul att få chansen att komma till en storklubb"

Foto: Bildbyrån

Hammarby värvar från Brommapojkarna. Mittfältaren Serge-Junior Martinsson Ngouali har skrivit på ett treårskontrakt.
- Det känns jättebra, det är kul att få chansen att komma till en storklubb, säger Martinsson Ngouali till Hammarbys hemsida.

Serge-Junior Martinsson Ngouali har spelat för BP under hela sin seniorkarriär. 2010 kom mittfältaren upp i A-laget. Nu lämnar dock 25-åringen. Martinsson Ngouali har skrivit på ett treårskontrakt med Hammarby.

- Det känns jättebra, det är kul att få chansen att komma till en storklubb, säger Martinsson Ngouali till Hammarbys hemsida.

Hammarbys chefsscout Mikael Hjelmberg menar att det faktum att Martinsson Ngouali varit en del av Stockholmsfotbollen i sju år har underlättat i scoutingarbetet.

- Vi har dessutom en mycket bra bild av Junior som person då Stefan Billborn (assisterande tränare) tidigare tränat Junior i BP. Vi får in en väldigt bolltrygg och spelskicklig spelare som kommer komplettera vår nuvarande mittfältsuppsättning på ett utmärkt sätt. Juniors kvaliteter som spelare, hans bakgrund inom Stockholmsfotbollen och att han dessutom är landslagsman för Gabon gör sammantaget att vi får in kvalitet på planen, en koppling till Stockholm och internationell erfarenhet, säger Hjelmberg.

Martinsson Ngouali spelade i januari för värdnationen Gabon i de afrikanska mästerskapen.

25-åringen går rakt in i Hammarbys trupp och finns med i kvällens träningsmöte med Örebro.

Publicerad 2017-03-16 kl 14:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå