Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
14v

Officiellt: Hammarby värvar Rodic: "Verkligen glad över att komma hit"

Foto: Bildbyrån/Hammarby Fotboll

Det har ryktats om det ett tag - nu står det helt klart att Hammarby värvar in den tidigare Malmö FF-spelaren Vladimir Rodic, 24.
- Jag är verkligen glad över att komma hit till Hammarby och är ivrig på att komma igång och spela matcher i Hammarbytröjan, säger Rodic till klubbens hemsida.

Efter att tidigare i sommarfönstret värvat Junes Barny gör Hammarby nu sin andra värvning för sommarfönstret, då Vladimir Rodic plockas in från danska Silkeborg.

Klubben går på sin hemsida ut med att serben har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021.

- Vladimir är en spelare och spelartyp som vi identifierat sedan en lång tid tillbaka, och nu blev tillfället det rätta att ta in honom. Det är en spelare i en bra ålder som fortfarande är under utveckling, så det är framför allt en värvning gjord utifrån ett långsiktigt perspektiv, men även på kort sikt där han ger ytterligare spets till vår trupp inför den avslutande delen av serien, säger Bajens sportchef Jesper Jansson till klubbens hemsida, och fortsätter:

- Vladimir en mittfältare som kommer tillföra ett djupledsspel, en aggressivitet och en genombrottskraft, vilket är egenskaper vi känt att vi saknat lite i vår truppsammansättning. Han är också i full form, det danska seriespelet har ju startat och han spelade match så sent som i helgen, så han är med och konkurrerar på samma villkor som övriga spelare i truppen från start.

Enligt Sportbladet kostar det drygt fem miljoner kronor för Hammarby att köpa loss Rodic.

Rodic själv är nöjd med att komma till Bajen.

- Jag är verkligen glad över att komma hit till Hammarby och är ivrig på att komma igång och spela matcher i Hammarbytröjan, säger han till klubbens hemsida.

Rodic spelade i Malmö FF mellan 2015 och 2016 och svarade då för fem mål och två framspelningar på 21 allsvenska matcher.

Publicerad 2018-08-07 kl 19:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons