POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Officiellt: IFK Göteborg förlänger på nytt med mittfältstalang

Foto: Bildbyrån

Adil Titi har skrivit ett nytt kontrakt med IFK Göteborg.
Det tredje kontraktet på tre år innebär att mittfältaren har avtal över 2022.
- Detta är ju min andra kontraktsförlängning på kort tid, och det visar verkligen att klubben tror på mig, säger han till Blåvitts hemsida.

Adil Titi flyttade 2018 upp i IFK Göteborgs A-lag och skrev så sent som i somras på ett avtal som innebar att han var under kontrakt över 2020. Nu har han förlängt igen, då Blåvitt meddelar att 20-åringen har skrivit ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022.

- Det är otroligt roligt att det är klart nu. Detta är ju min andra kontraktsförlängning på kort tid, och det visar verkligen att klubben tror på mig, säger han till klubbens hemsida.

- Jag vill fortsätta utvecklas och det känns som att jag kan göra det här. Speciellt med vår fantastiska ledarstab och spelargrupp, säger han.

Blåvitts sportchef Kennet Andersson om förlängningen till klubbens hemsida:

- Det är klart att det känns riktigt bra att vi förlänger med en av våra egna talanger. Adil är ambitiös och arbetar hårt med sina mål. Detta är – precis som Adil själv säger – ett bevis på att vi verkligen tror på honom och att vi vill att han tar de stora avgörande stegen i sin karriär här hos oss i Blåvitt.

Titi fick debutera i allsvenskan i april förra året och stod för åtta framträdande i serien under 2019. Han har också gjort sju landskamper för Sveriges U-19-landslag.

Publicerad 2020-01-21 kl 14:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå