Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Innocent klar för Malmö FF

Foto: Bildbyrån/Malmö FF

Bonke Innocent är klar för Malmö FF.
Den 21-årige mittfältaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021.
- Han har en profil som vi letat efter, snabb, stark och bolltrygg central mittfältare, säger sportchefen Daniel Andersson.

Malmö FF gjorde tidigare i somras klart med Kingsley Sarfo från Sirius i en affär värd omkring 13 miljoner kronor. Nu har klubben öppnat plånboken på nytt.

Klubben meddelar via sin hemsida att man värvar den nigerianske mittfältaren Bonke Innocent från norska Lilleström. 

– Vi har scoutat honom sedan ett tag tillbaka så det känns fint att ha honom på plats. Han har en profil som vi letat efter, snabb, stark och bolltrygg central mittfältare. Dessutom är det en kille som är seriös, enormt driven och alltid ger sitt yttersta, säger sportchefen Daniel Andersson till klubbens hemsida.

Bonke Innocent kom till norska Lilleström 2014 och har sedan dess spelat 54 matcher i Tippeligan. Han ansluter till MFF nästa vecka men är inte spelklar till måndagens möte med Djurgården.

– Det är en fantastisk möjlighet för mig att få spela i ett lag som alltid ligger i topp. Jag är den sortens spelare som älskar att vinna bollen och behålla den inom laget. Jag hoppas att det ska kunna bidra till vårt spelsystem, säger Innocent till hemsidan.

Enligt norska NRK betalar MFF omkring åtta miljoner kronor för att köpa loss 21-åringen. Kontraktet löper över säsongen 2021.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-08-02 kl 12:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons