Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Ismael Diawara förlänger med Malmö FF

Allsvenskan

Ismael Diwara stannar i Malmö FF.
Målvakten har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.
- Det känns otroligt skönt, säger han i en kommentar.

45:01
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Henrik Rydströms första presskonferens som MFF-tränare i spelaren ovan.

Ismael Diawaras framtid i Malmö FF har varit höljd i dunkel. Målvakten satt på utgående kontrakt. Ett kontrakt som nu har förlängts. Det nya avtalet sträcker sig över två år, det vill säga till och med 2024.

- Det känns otroligt skönt att det äntligen är klart. Jag trivs väldigt bra i Malmö och uppskattar all kärlek jag fått från supportrarna sedan jag kom hit. Det har varit två annorlunda år jämfört med vad jag har upplevt tidigare, men jag har tacklat det bra och känner att jag utvecklats mycket. Jag har fått vara med och representera Malmö FF i stora matcher och njutit av varenda minut, säger han i en kommentar på MFF:s hemsida.

ANNONS

Malmö FF hintade redan tidigare under dagen om att någonting var i görningen genom att lägga ut koordinater. Koordinater till Tele2 Arena. Varför då? Jo, den snillrike kunde lista ut att platsen var en trappa vid arenan som fick namnet ”Ismael Diawaras trappa” på Google Maps efter att han blivit stor guldhjälte i cupfinalen mot Hammarby.

Andreas Georgson, sportchef i Malmö FF, gläds åt förlängningen.

- Ismael har tagit stora utvecklingskliv sedan han anlände från Degerfors och har visat att han klarar prestera i tuffast möjliga matcher. Han är även en uppskattad del av ett väl fungerande målvaktsteam under Jonnie där målvakterna stöttar och utmanar varandra varje dag. Det känns riktigt bra att Ismael stannar och vi är glada att ha fått till en förlängning med honom, säger han i en kommentar på föreningens hemsida.

ANNONS

MFF har sedan tidigare förlängt kontraktet med Niklas Moisander och på måndagen meddelade man även att Martin Olsson fått ett nytt avtal.

Publicerad 2022-12-05 kl 15:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto