Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Jansson blir tillsvidareanställd i Hammarby

Allsvenskan

Jesper Jansson stannar i Hammarby.
Sportchefen blir nu tillsvidareanställd.
- Jesper är en av Skandinaviens vassaste sportchefer, säger Bajens ordförande Mattias Fri. 

Foto: Bildbyrån

Hammarbys sportchef Jesper Jansson har under senaste tiden haft ett utgående kontrakt, och under torsdagen går Stockholmsklubben ut med att parterna kommit överens om en fortsättning, då sportchefen blir tillsvidareanställd. 

- Vi gläds åt att även i fortsättning ha Jesper som sportchef för vår herrverksamhet. Även om själva kontraktsskrivandet har dragit ut på tiden så har det från klubbens sida aldrig varit någon tvekan om att vi velat ha en fortsättning med Jesper. Jesper är en av Skandinaviens vassaste sportchefer och en god företrädare för Hammarby. Under sina första fem år i klubben har Jesper varit starkt bidragande till den transformation som Hammarby genomgått och den stabila grund vi har i dag. Vi är övertygade om att Jesper är rätt person för att fortsatta leda och utveckla vår sportsliga verksamhet, säger Hammarbys ordförande Mattias Fri i en kommentar på klubbens hemsida.

ANNONS

Hammarby Fotbolls vd Richard von Yxkull:

- Vi är oerhört glada att Jesper valt att fortsätta i Hammarby. Jesper har en stor del i klubbens fina utveckling de senaste åren, hans kompetens och erfarenhet kommer vara central under vår framtida resa. Han är också en mycket uppskattad kollega och en god vän.

Jansson är även själv glad över att vara kvar i Hammarby.

- Hammarby är en fantastisk klubb som jag har fått stora känslor för under mina år här. Även om det är ett jobb som kan vara slitsamt finns det inget annat ställe jag vill utöva min profession på, så att fortsätta i Hammarby var inget svårt val. Vi har tagit oerhörda steg i under de här åren men vi är inte färdiga än. Med allt som finns i Hammarby och den potential klubben besitter har vi ännu inte nått taket. Jag vill att vi ska bli ännu bättre och våga ta ännu större kliv uppåt och inte minst behålla vår position där. Därav valet att fortsätta, säger sportchefen. 

ANNONS

Jansson tog över som sportchef i Hammarby under våren 2017. 

Publicerad 2022-12-08 kl 08:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto