Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Johan Wiland klar för Malmö

Foto: Mff.se

Nu är det officiellt. Johan Wiland lämnar frysboxen i FC Köpenhamn för Malmö FF.

Malmö har varit på målvaktsjakt sedan Robin Olsen såldes till Paok för en tid sedan. Och nu har de regerande svenska mästarna hittat Olsens ersättare.

- Det känns jättebra att komma till en klubb som storsatsar varje år. Malmö FF har vunnit Allsvenskan två år i rad och spelar även ute i Europa, det betyder mycket att komma till en klubb som satsar. Jag har kommit upp lite i ålder men har fortfarande hungern kvar och jag vill hela tiden utvecklas och jag tror detta är ett bra steg för det, säger Johan Wiland till klubbens hemsida.

- Jag är en lugn och trygg målvakt som försöker spela mitt spel hela tiden. Jag vill inte säga att min spelstil förändrats utan att jag har bara blivit mer rutinerad längs vägen. Jag känner att jag har högre toppar nu förtiden och en högre lägsta nivå, och det är väl tack vare min rutin.

Det är den förre Elfsborgsmålvakten Johan Wiland, senast i FC Köpenhamn. Den 34-årige målvakten har skrivit på ett kontrakt med Malmö till och med 2017.

- Johan är en väldigt erfaren och komplett målvakt som kommer att bidra mycket med sin kvalité och turin. Han är tävlingsinriktad och visat en stor vilja att komma till Malmö FF, säger sportchefen Daniel Andersson till klubbens hemsida. 

Johan Wiland har tilldelats tröjnummer ett. 

Publicerad 2015-07-22 kl 11:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons