POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Officiellt: Lewicki skriver långtidskontrakt med MFF: ”Förlänger med laget i mitt hjärta”

Foto: Bildbyrån

I förra veckan förlängde Anders Christiansen sitt kontrakt över säsongen 2024.
Nu gör Oscar Lewicki samma sak, då MFF meddelar att han kritat på ett nytt femårsavtal.
- Det är med stolthet och glädje som jag förlänger med laget i mitt hjärta, säger mittfältaren till klubbens hemsida.

Oscar Lewicki fick i helgen lämna återbud till landslagets samling till EM-kvalmatcherna mot Malta och Spanien på grund av en skada. Under måndagen kom det dock ett gladare besked för MFF-mittfältaren – han har skrivit ett nytt kontrakt med Malmö.

- Det är med stolthet och glädje som jag förlänger med laget i mitt hjärta. Jag har varit öppen för att skriva ett långt kontrakt och nu när det är klart känns det jätteskönt, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Mittfältaren hade ett kontrakt som gällde över nästa säsong, men nu gäller hans nya kontrakt över 2024. Det är andra förlängningen på kort tid för MFF, som även förlängde Anders Christiansens kontrakt till samma år i förra veckan.

- Det är alltid utvecklande att spela i Malmö FF. Vi slåss om guldet varje år och vill alltid vara med i Europa. Under tiden jag har varit här har vi lyckats med en av sakerna varje år. Den spänningen och kravbilden är något jag trivs med.

Klubbens sportchef Daniel Andersson kommenterar det nya kontraktet:

- Oscar är en av våra egna och en väldigt kompetent fotbollsspelare. Han kan MFF och brinner för klubben. En fanbärare som vi är oerhört nöjda att ha säkrat upp med ett långt kontrakt.

Lewicki står den här säsongen noterad för 34 matcher i alla sammanhang, där han spelat både på mittfältet och i försvaret. På de matcherna har han gjort två mål och en assist.

Publicerad 2019-10-07 kl 16:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå