Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Magyar och Khalili klara för Hammarby

Foto: Hammarbyfotboll

Imad Khalili och Richard Magyar är klara för Hammarby. De tidigare kontraktslösa spelarna presenterades under tisdagen under en presskonferens.
- Hammarby spelar en fotboll jag gillar, säger Khalili till Fotbollskanalen.

Hammarby har inte vunnit en allsvensk fotbollsmatch på 73 dagar och väljer nu att förstärka sin spelartrupp. Idag presenterades den förre HBK-försvararen Richard Magyar samt Imad Khalili som klubbens nyförvärv.

Richard Magyar kommer ifrån en misslyckad proffssejour i FC Aarau där den schweisiska klubben till slut degraderades från högstaligan.

- Vi har letat efter en mittback med de egenskaperna som Richard har och det blev ett väldigt bra läge i och med att två försvarare lämnat oss. Båda dessa spelare passar väldigt bra in i vårt sätt att spela, säger sportchefen Mats Jingblad till Fotbollskanalen.

Imad Khalili har den senaste tiden varit kontraktslös sedan avtalet med Baniyas SC i Förenade Arabemiraten löpt ut. Anfallaren var den första allsvenska spelaren som gjorde mål på Tele2-arena, då han sköt in 1-0 mot Djurgården 2013 för sitt dåvarande lag IFK Norrköping. Under samma år vann Khalili den allsvenska skytteligan med sina 15 mål.

- Hammarby spelar en fotboll som jag gillar. Klubben är på väg uppåt vilket är anledningen till varför jag valde att gå hit, säger Imad Khalili till Fotbollskanalen.

Imad Khalili har skrivit på ett avtal som sträcker sig i 4,5 år, samtidigt som Richard Magyars avtal är i två år.

- Khalili kan spela på alla de fyra offensiva positionerna, men är först och främst tänkt i nummer tio-rollen, säger Nanne Bergstrand om sitt nya offensiva vapen.

Båda spelarna kommer att bli spelklara den 15 juli då transferfönstret öppnar.

Under Imad Khalilis tid i Baniyas SC så gjorde anfallaren sig berömd på Youtube för en fantastisk fint som påminner om Ronaldinho och Zlatan.
- Den var perfekt, berättade Khalili till HD.

Publicerad 2015-07-07 kl 18:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons