POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Officiellt: Malmö FF lånar ut mittfältare till superettan

Foto: Bildbyrån

Erik Andersson, 19, lånas återigen ut från Malmö FF till Trelleborgs FF.
- Det känns väldigt bra, säger mittfältaren till MFF:s hemsida.

Malmö FF har ett samarbetsavtal med Trelleborgs FF, vilket gör det möjligt för vissa utvalda spelare att spela och träna med båda klubbarna. Förra året var mittfältaren Erik Andersson uppskriven på den listan och gjorde 16 matcher i superettan innan han drabbades av en korsbandsskada.

Nu är Andersson återigen i full träning och det är även klart att 19-åringen kommer att vara utlånad till Trelleborg det här året också.

- Vi är nöjda med den här överenskommelsen som är utvecklande för alla parter. Vi tror väldigt mycket på Erik och såg en fin utveckling för honom i fjol när han spelade i TFF. Förhoppningsvis kan det här hjälpa honom att komma igång rejält efter skadeperioden, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson till klubbens hemsida.

Erik Andersson själv:

- Det känns väldigt bra att vi har nått samma uppgörelse som förra året. Då fick jag spela 90 minuter i nästan varje match i Trelleborg och min utveckling gick framåt. Jag hoppas att det blir likadant i år och att det kan bidra till att jag kommer tillbaka ännu starkare.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-24 kl 15:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå