Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Malmö förlänger med Johansson

Malmö FF och Marko Johansson har kommit överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet gäller till och med 2020.

Målvakten Marko Johansson förlänger med Malmö i tre år. 19-åringen som har varit utlånad till Trelleborgs FF i superettan i år, har gjort en stark säsong och skaffat sig värdefull erfarenhet mellan stolparna. Igår höll Johansson även nollan när Trelleborg mötte Öster och tog ett närmare kliv för en plats i allsvenskan

Malmös sportchef, Daniel Andersson, säger att det har varit en lyckosam utlåning och att Marko har tagit kliv i sin utveckling hela säsongen.

– Trots sin unga ålder är han stabil och under året har han visat att han är en av de bästa målvakterna i Superettan. Marko är lugn och trygg med fötterna och hans spel i luftrummet är bra. Nu hoppas vi att han fortsätter jobba hårt för att ta ytterligare steg framöver, säger han till Malmös officiella hemsida. 

Marko Johansson säger till Malmös hemsida att det känns jättebra att skriva på för tre år till.

– Det här året var mitt första på seniornivå och jag har fått erfarenhet och bevisat att jag är en bra målvakt. Mitt långsiktiga mål är att slå mig in i MFF och den här förlängningen är ett första steg på vägen, säger Johansson. 

Publicerad 2017-09-19 kl 13:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons