Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
25v

Officiellt: Nästa tunga tapp för ÖFK - lagkaptenen lämnar: "Det känns konstigt"

Foto: Bildbyrån

Efter Sotirios Papagiannopoulos, Graham Potter och Ken Sema - nu kommer nästa tunga tapp för Östersund. Lagkaptenen Brwa Nouri lämnar klubben för indonesiska Bali United.
Det känns konstigt att lämna den här föreningen som har betytt så mycket för mig, säger Nouri till osdsport.se.

Östersund fortsätter att tappa viktiga kuggar i föreningen. Tidigare under sommaren har backen Sotirios Papagiannopoulos, tränaren Graham Potter och yttern Ken Sema lämnat klubben.

Saman Ghoddos kan vara på väg bort från klubben och nu står det klart att även lagkaptenen Brwa Nouri lämnar. Mittfältaren har skrivit på ett kontrakt på två och ett halvt år med Bali United i Indonesien.

- Det känns konstigt att lämna den här föreningen som har betytt så mycket för mig. Men nu börjar ett nytt äventyr, säger Nouri till osdsport.se.

- De som känner mig vet att mina favoritländer ligger i Sydostasien. När jag åker på semester är det dit jag vill åka. Jag gillar sättet de tänker på och sättet de lever. Jag brukar säga att ”här skulle jag vilja bo och spela fotboll.” Rent geografiskt, socialt och ekonomiskt så var det något som inte gick att säga nej till.

Nouri tog avsked av sin lagkamrater under onsdagsmorgonen.

- Jag hade egentligen inte förväntat mig att prata. Jag trodde att det bara var Kindberg som skulle göra det. Men grabbarna ropade att jag skulle hålla tal. Det var mycket jobbigare än jag trodde och innan det brast så sa jag tack och avslutade. Jag hade för mycket gråt i halsen, säger Nouri.

Lagkaptenens kontrakt med ÖFK skulle gått ut efter säsongen. Östersunds ordförande Daniel Kindberg beskriver det som "ett erbjudande som vi inte kunde tacka nej till".

Publicerad 2018-07-25 kl 11:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons