POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Officiellt: Nigeriansk anfallare klar för Djurgården

Foto: Djurgården Fotboll

Nästa

Avbryt
Försök igen

Haruna Garba har besökt Djurgården under den senaste tiden.
Nu är anfallaren presenterad av klubben.
- Det är en ära för mig att få spela för Djurgården, säger 23-åringen i ett pressmeddelande.

Djurgården fortsätter att värva spelare inför den kommande allsvenska säsongen. Nu har klubben presenterat Haruna Garba, som man skrivit ett treårskontrakt med. 23-åringen gjorde mål i träningsmatchen mot Tromsö i helgen och har alltså imponerat tillräckligt för att bli erbjuden ett kontrakt.

- Det är en ära för mig att få spela för Djurgården. En massiv känsla att få vara en del av det här laget och få bära tröjan och klubbmärket. Jag vet att det är väldigt många supportar på matcherna och jag hoppas att jag kan glädja dem med mina insatser, säger Garba i ett pressmeddelande.

Garba har tidigare spelat i Hamrun Spartans (Malta), Sliema Wanderers (Malta), FK Kruoja (Litauen) och Dubai CSC (Förenade Arabemiraten). Han har varit aktuell för Djurgården under en längre tid.

- Vi hade en ganska klar bild i somras och då var Garba på väg till Dubai. Sedan så kontaktade han mig vid årsskiftet och ville komma hit och vid den tidpunkten så visste vi att det var en stark fysisk forward som har näsa för mål och den typen av egenskaper som vi har letat efter. Därefter började en process och vi hade som målsättning att Garba skulle vara här i slutet av januari då vi inledde en visumprocess. Den blev dock långdragen, vilket var oförståeligt, och det gjorde att han istället anlände den 13 mars. Men vi hade hela tiden god kontakt under tiden och han är en otroligt fin person utanför planen. Så det växte fram ett förtroende under den tiden, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Se Garbas mål i träningsmatchen mot Tromsö i helgen i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-24 kl 15:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå