POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Officiellt: ÖSK lånar mittfältare från Manchester City

Foto: Bildbyrån/ÖSK:s hemsida

ÖSK-tränaren Alexander Axén och Divine Naah (infälld).

Örebro SK lånar in den 20-årige ghananen Divine Naah från Manchester City.
Avtalet med mittfältaren gäller under vårsäsongen.
- Det finns egenskaper i honom som vi tror kommer blomma ut och få rejäl färg i ÖSK-tröjan, säger tränaren Alexander Axén till Örebros hemsida.

Örebro SK förstärker sitt lag med Divine Naah från Manchester City. Den 20-årige ghananen lånas in under vårsäsongen, "till att börja med" skriver ÖSK på sin hemsida.

Naah är fostrad i Right to Dream Academy och kom till Manchester City 2014. Sedan dess har han varit på lån i Strömsgodset, NAC Breda och nu senast i FC Nordsjälland. Men nu blir det alltså Örebro, där han gör sitt första träningspass med klubben under torsdagen.

- Jättekul att allt har fallit på plats. Vi har tittat en hel del på Naahs matcher sedan vi fick indikationer på att ett lån var möjligt och vi tror han kommer att passa bra in i vårt sätt att spela. Det finns egenskaper i honom som vi tror kommer blomma ut och få rejäl färg i ÖSK-tröjan, säger tränaren Alexander Axén till klubbens hemsida.

Sportchefen Magnus Sköldmark ser det som ett gott betyg att Manchester City väljer Örebro SK som en utvecklingsmöjlighet för Divine Naah.

- När den här möjligheten dök upp tvekade vi inte. Naah är en mycket spännande mittfältare som kommer spetsa konkurrensen på vårt redan starka mittfält. Han är användbar på flera av de offensiva positionerna och ger oss fler alternativ i hur vi kan spela laget. Det är dessutom även roligt att Manchester City ser att vi har en bra utvecklingsmiljö, säger Sköldmark.

ÖSK skriver att man hoppas på att ha Naah spelklar till mötet med Häcken på hemmaplan den 5 mars.

Publicerad 2017-02-23 kl 11:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå