POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERLIGA

Officiellt: Östersund värvar svensk FCK-talang

Foto: Bildbyrån

Henrik Bellman lämnade Helsinborg för FCK som 16-åring.
Nu återvänder mittfältaren till svensk fotboll - 19-åringen har skrivit på ett fyra och ett halvt år långt avtal med Östersund.
- Det är ett långt kontrakt men det känns som ett bevis på att klubben tror på mig, säger Bellman till osdsport.se.

Helsingborgsfostrade Henrik Bellman lämnade i december 2015 klubben och åkte över sundet till FC Köpenhamn. I klubben har mittfältaren tillhört U19-truppen. Nu återvänder dock Bellman till svensk fotboll. Östersund meddelar att man värvat 19-åringen på ett fyra och ett halvt år långt kontrakt.

- Det är ett långt kontrakt men det känns som ett bevis på att klubben tror på mig. Jag tror att jag kommer att passa in väldigt bra eftersom jag gillar lagets irrationella spelstil som gett eko i både Sverige och på den europeiska scenen, säger Bellman till osdsport.se.

Nu skrivs ett nytt kaptitel i mitt fotbollsliv.

Bellman har gjort 25 P17-landskamper och 11 P19-landskamper för Sverige. Nu ser han fram emot att ta nästa steg i sin utveckling i ÖFK.

- Då jag träffade Daniel Kindberg och Ian Burchnall så kändes allt rätt. Jag tror att ÖFK passar mig för att utvecklas som både spelare och människa. Jag älskar värderingarna som den här klubben står för. Jag är också en väldig vinnarskalle, säger mittfältaren.

Publicerad 2018-07-20 kl 12:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå