Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Rosenberg förlänger: "Enkelt beslut"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I klippet ser ni Markus Rosenberg göra mål i mötet med IFK Göteborg.

Anders Christiansen förlängde i går.
Nu gör Markus Rosenberg samma sak.
 - I slutändan var beslutet enkelt, säger han i en kommentar.

Markus Rosenberg och Malmö FF har kommit överens om ett nytt kontrakt för lagkaptenen. Det nya avtalet löper över 2018, det meddelar klubben under fredagen.

- I slutändan var beslutet enkelt. Det viktiga är att jag känner att jag bidrar och jag brinner för att spela i Malmö FF ett år till. Att spela fotboll är fortfarande det bästa som finns och jag ser alltid fram emot att komma till träningen. Hur jag än funderade hittade jag inga anledningar till att sluta, säger Rosenberg i ett pressmeddelande.

Markus Rosenberg återvände till MFF, klubben han tillhört sedan barnsben, under 2014 efter en utlandskarriär i bland annat Ajax, Werder Bremen och West Bromwich.

- Det är här jag är uppväxt. Jag hade en fantastisk barndom, men vi flyttade en del och då blev MFF och Stadionområdet min fasta punkt. Den här föreningen är som en stor familj. Kärleken som supportrarna känner, känner jag likadant. Jag har sett MFF utvecklas och jag känner mig delaktig i framgångarna. Nu vill jag fokusera på att spela ett sista år och det finns mycket att spela om med Allsvenskan, cupen och förhoppningsvis spel i Europa, säger han.

Sportchefen Daniel Andersson kan nu konstatera att klubben på två dagar lyckats förlänga kontraktet med två av sina kanske mest tongivande spelare. I går kritade Anders Christiansen på ett nytt avtal och i dag var det alltså Rosenbergs tur.

- Att Markus förlänger sin fotbollskarriär med ett år är oerhört glädjande för alla med himmelsblått hjärta. På planen håller han fortfarande hög klass och vid sidan av planen är han i sin roll som kapten en ledare och ett stort föredöme, säger sportchefen.

 


 

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Publicerad 2017-09-08 kl 11:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons