POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Officiellt: Sebastian Ring till Kalmar: "Visat att de tror på mig"

Foto: Bildbyrån.

Först klart med en ny målvakt.
En stund senare presenterade Kalmar FF även Sebastian Ring.
- Det känns väldigt bra att vi har lyckats knyta honom till Kalmar FF, säger sportchefen Jörgen Petersson i en kommentar på klubbens hemsida.

Kalmar FF presenterade under onsdagen två förstärkningar till truppen inför 2020. Det inleddes med att man gick ut med att målvakten Tobias Andersson skrivit på för två år, och en stund senare presenterades även Sebastian Ring.

Den 24-årige vänsterbacken, som har ett förflutet i Örebro, kommer närmast från spel i England och Grimsby Town.

- De har bra koll på mig som fotbollsspelare och har visat hela vägen att de tror på mig. Den känslan betyder mycket och jag har även en stark tro på att min fotboll kommer passa bra in i Kalmar FF. Sedan är det en fördel att jag känner till staden väl sedan tidigare och har varit här några gånger. Det är en trygghet, säger Ring.

Sportchef Jörgen Petersson:

- Det är en spelare som, med tanke på hans ålder, har stor erfarenhet från spel på hög nivå. Han har sedan tidigare gjort cirka 70 matcher i ett stabilt allsvenskt Örebro SK. Vi får in en vänsterback med stor offensiv skicklighet och med en bra arbetskapacitet box till box. Det är en oerhört seriös elitidrottare som verkligen vill någonting med sin fotboll och det känns väldigt bra att vi har lyckats knyta honom till Kalmar FF.

Hur långt avtalet är framgår inte.

Publicerad 2020-01-08 kl 14:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå