POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
5v

Officiellt: Sirius värvar Igboananike

Foto: Bildbyrån.

En profil återvänder till allsvenskan. 
Kennedy Igboananike är klar för Sirius. 
- Jag är glad att få komma till Sirius, säger han. 

Sirius förstärker anfallsstallet till nästa säsong. Uppsala-klubben meddelade under fredagen att Kennedy Igboananike, 30, är klar för klubben med ett avtal över säsongen 2021. 

- Vi är glada att kunna knyta till oss en spelare som Kennedy. Han har lång erfarenhet av allsvenskt spel och är en målfarlig anfallare som ofta är på plats när chanserna dyker upp, säger Sirius sportchef Ola Andersson i en kommentar på föreningens hemsida. 

Igboananike själv:

- Jag är glad att få komma till Sirius. Det är en seriös klubb som har ambitioner att klättra i tabellen, som vill utveckla sina spelare och som spelar en bra fotboll som jag tror kommer passa mig, säger han och fortsätter:

- Jag har spelat i allsvenskan så länge, nu vill jag bara bidra så mycket jag kan. Jag måste hela tiden prestera, hjälpa till i det offensiva spelet med mål och visa publiken att jag är beredd att göra allt jag kan för att hjälpa laget.

Igboananike har tidigare spelat allsvensk fotboll med Djurgården, AIK och Örebro SK. Anfallaren tillhörde mellan 2017 och 2019 Örebro, men lämnade sedan för spel i Al-Hazm. Nu är anfallaren, som även har en bakgrund i MLS-klubbarna Chicago Fire och D.C. United, därmed tillbaka i svensk fotboll igen. 

Publicerad 2020-01-17 kl 16:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå