POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Officiellt: Sonko Sundberg lånas ut till Sundsvall igen

Foto: SCANPIX

Noah Sonko Sundberg spenderade hela den förra säsongen på lån hos Gif Sundsvall.
Nu är det klart att AIK-backen lånas ut till Norrlandsklubben igen.
- Det känns jättekul att Noah är klar och kommer att vara med oss hela året, säger tränaren Joel Cedergren i ett pressmeddelande.

Noah Sonko Sundberg var under säsongen 2016 utlånad från AIK till Gif Sundsvall. Mittbacken gjorde 23 matcher och tre mål och imponerade stort.

Sonko Sundberg har under försäsongen spelat med AIK, men lånas nu återigen ut till Sundsvall. Samtidigt förlänger Gnaget kontraktet med mittbacken till slutet på 2018.

- Det känns jättekul att Noah är klar och kommer att vara med oss hela året. Det är en spelare som växte hos oss under fjolåret när han var i GIF Sundsvall och jag är säker på att han kommer kunna hjälpa oss på ett bra sätt även i år, säger Sundsvall-tränaren Joel Cedergren i ett pressmeddelande.

AIK:s sportchef Björn Wesström säger så här om utlåningen till klubbens hemsida.

- Vi har hittat en lösning där alla tre parter blir bättre, Noah och GIF Sundsvall på kort sikt och AIK på lång sikt. Alla AIK-spelares väg till en startelva ser olika ut och i Noahs fall är erfarenhet via speltid avgörande för att nå dit och där vet vi att Sundsvall erbjuder en fantastisk miljö.

Publicerad 2017-03-28 kl 15:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå