POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Officiellt: Sudic lämnar Häcken - klar för Trelleborg

Foto: Bildbyrån

Jasmin Sudic lämnar BK Häcken.
Backen har skrivit på ett avtal på två och ett halvt år med Trelleborg.
- Han ville komma närmare hem och då han inte har varit aktuell för vår startelva på ett tag, gick vi hans önskan till mötes, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till klubbens hemsida.

Jasmin Sudic fick i princip hela fjolårssäsongen förstörd efter att ha dragit korsbandet i den andra omgången av allsvenskan. Det var backens fjärde korsbandsskada i karriären, och efter den har han inte gjort något allsvenskt framträdande för Häcken. Nu står det klart att Sudic lämnar klubben han tillhört sedan 2015. Backen har skrivit på för två och ett halvt år med Trelleborg.

- Vi tackar Jasmin för den här tiden som varit. Den gick i både dur och moll då det började bra innan hans korsbandsskada ställde till det. Han ville komma närmare hem och då han inte har varit aktuell för vår startelva på ett tag, gick vi hans önskan till mötes, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till klubbens hemsida.

Sudic själv om att lämna Hisingen:

- Jag vill tacka för min tid i BK Häcken. Jag har alltid känt mig välkommen av både supportrar och klubben, så jag tar med mig positiva minnen härifrån – och klubbens första titel! säger Jasmin och skrattar på sitt karaktäristiska sätt.

Jasmin Sudic har tidigare representerat Malmö.

Publicerad 2018-07-13 kl 12:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå