Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Sundsvall förlänger med Joel Cedergren

Foto: SCANPIX

Joel Cedergren ledde som ensam huvudtränare Sundsvall i slutet på säsongen. Nu förlängs tränarens kontrakt över 2019.
- Det känns självklart roligt att få jobba vidare på det vi påbörjat, säger Cedergren till klubbens hemsida.

Joel Cedergren blev huvudtränare i Gif Sundsvall inför säsongen 2013, då tillsammans med Roger Franzén. I mitten på september i år valde klubben att sparka Franzén, och Cedergren fick då ensam ha ansvaret.

Nu har Sundsvall kommit överens med Joel Cedergren om att förlänga kontraktet. Det nya avtalet sträcker sig fram till och med 2019.

- Det känns självklart roligt att få jobba vidare på det vi påbörjat. Jag ser fram emot att vara med och bygga klubbens fortsatta utveckling, det känns inspirerande, säger Cedergren till klubbens hemsida och fortsätter:

- Det känns väldigt roligt att en klubb trott på mig både som spelare och sedan som tränare för Tipselit och sedan för A-laget. Det är ett stort förtroende som jag fått och det är jag väldigt glad över. Att vara tränare för GIF Sundsvall är ett fantastiskt fint jobb som jag bär med stor stolthet. Jag ser fram emot den kommande säsongen att få ihop en bra trupp och arbeta kring hur vi ska få ihop alla delarna och därefter gå ut i säsong.

Sportchefen Urban Hagblom om förlängningen:

- Förlängningen med Joel är viktig för klubbens fortsatta utveckling och vi som lag och han som tränare skall ha en spännande utveckling tillsammans.

Sundsvall slutade på 13:e plats i allsvenskan den gångna säsongen.

Publicerad 2016-12-09 kl 15:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons