Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Sundsvall förlänger med talangen: "2016 var bara början"

Foto: SCANPIX

Peter Wilson blir kvar i Gif Sundsvall.
Anfallslöftet har skrivit på ett nytt treårskontrakt.
- Säsongen som var kändes bra och det var bara början, säger Wilson till klubbens hemsida.

Efter att ha gjort ett par inhopp i allsvenskan 2015 blev säsongen 2016 Peter Wilsons genombrott i Gif Sundsvall. Under hösten gjorde anfallaren sex allsvenska mål för Giffarna. Nu står det klart att det också blir en fortsättning i Sundsvall för 20-åringen, då klubben nu går ut med att hans utgående kontrakt förlängs med tre år.

- Det känns skönt med en förlängning med Gif Sundsvall. Det har varit på gång ett tag nu och det känns skönt att allt är klart. Säsongen som var kändes bra och det var bara början. Jag är förhoppningsfull och ser fram emot 2017, säger Wilson till klubbens hemsida.

Sundsvalls sportchef Urban Hagblom är nöjd med förlängningen.

- Peter är en mycket spännande spelare som har tagit stora kliv i år. Det är både roligt och glädjande att se spelare utvecklas som gått igenom de egna leden. Vi i Gif Sundsvall är enormt glada över att kunna släppa fram unga talanger och det visar att vi håller en hög nivå på vår talang- och ungdomsverksamhet, säger Hagblom till klubbens hemsida.

Sundsvalls tränare Joel Cedergren om förlängningen med Wilson:

- Peter gjorde en fin säsong och det var häftigt att se hur han tog sig för under det här året. När vi började spela honom var han inte allsvensk, men det blev han under säsongens gång. Peter är duktig i djupled, men han har även en fysik som gör att han är duktig i dueller. Det skall bli spännande att se vad vi kan utveckla tillsammans.

Publicerad 2016-12-20 kl 14:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons