POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
5d

Officiellt: Sundsvalls "Mr X" klar - Eddahri ansluter till klubben

Foto: Bildbyrån

Gif Sundsvall har hintat om att "Mr X" varit på ingång.
Nu är han presenterad: Omar Eddahri.
Omar är precis den spelartyp vi sökt efter, säger sportchefen Urban Hagblom till klubbens hemsida.

I förra veckan hintade Gif Sundsvall om att "Mr X" var på ingång till klubben. Nu har spelaren presenterats, och det är Omar Eddahri som ansluter till klubben. 28-åringen kommer senast från Djurgården, och har nu skrivit på ett kontrakt med Giffarna som sträcker sig över säsongen 2020.

Det känns fantastiskt bra. Omar är precis den spelartyp vi sökt efter och det är en väldigt fint kille. Vi har sökt en offensiv spelare som ska passa in i vårt spelsätt och där har Omar alla egenskaper som vi har sökt efter. Jag är övertygad om att det här kommer att bli jättebra för GIF Sundsvall och Omar, säger sportchefen Urban Hagblom till klubbens hemsida.

Eddahri lämnade Djurgården efter att Thomas Lagerlöf och Kim Bergstrand tog över klubben. Yttern hade tränarduon i Sirius och då skar det sig rejält och Eddahri lämnade.

Jag vet inte vad Djurgården ville, men jag vet att jag inte vill vara kvar i alla fall och jag tror att alla vet varför. Jag vill inte sätta mig i en sådan situation igen, sa Eddahri till Expressen när han lämnade.

Publicerad 2019-02-13 kl 16:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå