POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Telo lämnar Norrköping för norska Molde

Foto: Bildbyrån

Christopher Telo lämnar IFK Norrköping.
Nu står det klart att han flyttar vidare till norska Molde.
- Vi önskar honom stort lycka till och välkommen tillbaka i framtiden, säger Norrköpings manager Jens Gustafsson.

Christopher Telo har varit en nyckelspelare i IFK Norrköping under de senaste säsongerna, och tidigare i dag rapporterades han vara på väg till Norge för att genomgå en läkarundersökning och skriva på för Molde.

Nu har övergången offentliggjorts och Telo, som hade ett halvår kvar på kontraktet med Peking, lämnar direkt. 27-åringens kontrakt med den norska klubben sträcker sig fram till 2019.

- Christopher Telo har varit en av byggstenarna till att vi som förening kan var där vi är idag. Han har alltid satt laget först och han har varit en väldigt god lagkamrat. Med tanke på det så har vi tillmötesgått Christopher Telos önskemål om att få pröva ett nytt land och en ny klubb i sin fotbollskarriär. Vi önskar honom stort lycka till och välkommen tillbaka i framtiden, säger IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson till IFK Norrköpings hemsida.

Molde tränas av Ole Gunnar Solskjaer och där finns även den tidigare Djurgården-tränaren Mark Dempsey som assisterande, och ligger nu trea i den norska ligan.

- Christopher är en offensiv back som är lika bra med båda fötterna. Han är en vinnartyp och det glädjer mig att vi har lyckats få hit honom, säger Solkjaer till Moldes hemsida.

Publicerad 2017-07-28 kl 18:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå