Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
39v

Officiellt: Trelleborg förlänger med succétränaren

Foto: Bildbyrån

Han har tagit Trelleborg från division 1 till allsvenskan.
Nu har tränaren Patrick Winqvist förlängt sitt kontrakt med två nya år - fram till 2020.
- Jag trivs väldigt bra med både laget, föreningen och alla som arbetar i och tillsammans med klubben, säger Winqvist till klubbens hemsida.

Patrick Winqvist tog över som tränare för klassiska Trelleborgs FF när klubben befann sig i ett tungt läge i division 1. Under Winqvist har klubben klättrat uppåt och i höstas tog man steget upp i allsvenskan efter kvalseger mot Jönköpings Södra.

Nu går klubben ut med att man förlängt tränarens kontrakt. Det gamla avtalet gick ut efter den kommande säsongen men nu har man knutit Winqvist till sig för ytterligare två år - över säsongen 2020.

- Jag trivs väldigt bra med både laget, föreningen och alla som arbetar i och tillsammans med klubben. Jag känner att spelarna och klubben fortsätter att utvecklas, något som varit en viktig faktor för mig i valet att förlänga avtalet, säger Winqvist till klubbens hemsida.

TFF:s klubbdirektör och sportchef Mattias Kronvall är mycket nöjd med att ha förlängt med Winqvist.

- Det är oerhört glädjande att vi kan fortsätta bygga långsiktigt med Patrick som huvudtränare. Tillsammans med Patrick har laget tagit nya steg framåt varje säsong och vi ser fram emot att fortsätta våra framsteg tillsammans.

Publicerad 2018-03-14 kl 22:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons