Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
39v

Officiellt: Valentic tar över Dalkurd

Foto: Bildbyrån

Dalkurd har gjort klart med en ny huvudtränare inför det historiska första året i allsvenksan.
Azrudin Valentic, som förra året var assisterande tränare i BP, ska leda laget i år.
- Det finns verkligen möjligheter för att utvecklas och att lyckas, säger Valentic till Dalkurds hemsida.

Förra året var han assisterande tränare i det Brommapojkarna som tog klivet direkt upp till allsvenskan från superettan. Nu står det klart att Azrudin Valtentic tar över som huvudtränare i Dalkurd, som nästa år gör sin första säsong någonsin i allsvenskan. Valentic har skrivit på för tre år i klubben.

- Jag skrev på för Dalkurd av två anledningar. Det första är att Dalkurd redan nu är rustade med en bra spelartrupp. Det andra är att Dalkurd, för mig personligen, är en förening med enorm potential. Det finns verkligen möjligheter för att utvecklas och att lyckas. Jag vet på vilket sätt jag har jobbat tidigare och vilka förutsättningar jag vill jobba under och dessa finns i Dalkurd. Jag tycker inte om att ta ett jobb om jag inte tror att det finns utvecklingsmöjligheter och jag vet att jag kan visa min fulla potential. Jag har fått känslan av att det är något jag kan göra i Dalkurd, säger Valentic till Dalkurds hemsida.

Andreas Brännström, som ledde laget i fjol och var nära att ta över IFK Göteborg men fortfarande har kontrakt med klubben, har Dalkurd "en pågående process med", meddelar man på hemsidan.

Publicerad 2017-12-25 kl 08:58

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER