Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Yasin återvänder till AIK: "Gjorde det lite för bra hos oss"

Foto: Bildbyrån.

Sju spelare lämnar Häcken, däribland Ahmed Yasin.
Det bekräftar Göteborgsklubben på sin hemsida.
- I diskussion med AIK har vi förstått att de kommer att ta tillbaka Yasin, säger sportchefen Sonny Karlsson i en kommentar.

I somras valde BK Häcken att ta in AIK:s Ahmed Yasin på lån. Det slutade med succé. På sina 15 matcher för Göteborgsklubben noterades Yasin för sju mål och fyra framspelningar – och han utsågs dessutom till ”Månadens spelare” i augusti.

Nu står det klart att Yasin återvänder till AIK. På sin hemsida skriver Häcken att sju spelare alla lämnar klubben, däribland Mathias Ranégie och just Yasin.

- I diskussion med AIK har vi förstått att de kommer att ta tillbaka Yasin, i och med att han har ett år kvar på kontraktet. Det är den infon vi sitter på just nu. Han gjorde det lite för bra hos oss…, säger sportchefen Sonny Karlsson till klubbens hemsida.

- Om inte Real Madrid eller Barcelona ringer så har jag verkligen fokus på AIK. Det är AIK jag kommer spela för, säger Yasin själv till Göteborgs-Posten.

Även Mohammed Abubakari, Jakob Lindström, David Engström, Chisom Egbuchulam och Albin Skoglund här gjort sitt i Häcken.

Vad gäller brassen Paulinho skriver klubben att det fortsatt är oklart vad som händer i framtiden. Paulinho har erbjudits ett nytt kontrakt men ännu har parterna inte enats om en fortsättning.

Klubben hade tidigare under måndagen bekräftat för GP att fem av namnen skulle komma att lämna.

Publicerad 2017-11-13 kl 18:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons