Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

ÖFK fruktar gamle adepten: "Kan döda oss"

Foto: TT

Seon-Min Moon ställs mot bekanta Östersund. En spelare för jämtarna att se upp med. 
- Han kan döda oss, säger ÖFK:s assisterande manager Billy Reid. 

Mellan åren 2012-2015 spelade Seon-Min Moon för Östersund. Djurgården valde att förra sommaren knyta till sig den skicklige och tekniske mittfältaren. 

Under den här säsongen har den speediga yttern gjort sig hemmastadd i Djurgårdens startelva och har spelat i klubbens sex allsvenska matcher, fyra av dem från start.

Nu talar mycket för att han kommer att ställas mot sitt gamla gäng för första gången - när Östersund gästar Tele 2 under måndagen. Då fruktar Östersund för sin gamle adept. 

- Han har spelat bra för Djurgården. Moon är nästan som vår egen spelare och han är en mycket bra ambassadör för ÖFK men i kväll är han med i motståndarlaget och ger vi honom utrymme så kan han döda oss. Vi får hålla ett extra öga på honom, säger Östersunds assisterande manager Billy Reid till klubbens hemsida. 

Östersund kommer däremot till Tele 2 med goda minnen. Det var i första omgången som Östersund under en halvlek rullade ut Hammarby fullständigt och förtrollade ett helt Fotbollssverige.

- Jag hoppas att vi kan få till en bra prestation mot Djurgården. Vi är väl förberedda och vi älskar att få spela på Tele-2 Arena. Det är en fantastisk arena med en fantastisk atmosfär som vi längtar efter att få spela på, säger Billy Reid.

Matchen rullar igång klockan 19.00 och visas på C More Live 3.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-05-02 kl 15:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons