Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
29v

ÖFK kallar till presskonferens: "Kommer att tillkännage ett par nyheter"

Foto: Bildbyrån

Graham Potter ryktas till Swansea, Sotirios Papagiannopoulos sägs vara nära FCK.
Nu kallar Östersund till presskonferens.
"Daniel Kindberg kommer att tillkännage ett par nyheter och klara ut vissa spekulationer och rykten", skriver klubben.

Flera engelska tidningar har pekat ut Östersunds tränare Graham Potter som näste manager i Swansea, som degraderades från Premier League efter den gångna säsongen. The Independent har skrivit att Potter kommer att presenteras i nästa vecka.

Tränaren är dock inte den enda i klubben som omges av flyttspekulationer. Sotirios Papagiannopoulos har under en tid kopplats ihop med FC Köpenhamn och Fotbolltransfers.com skrev tidigare under fredagen att parterna är överens.

Nu kallar Östersund till en presskonferens som kommer att hållas efter den ordinarie presskonferensen efter matchen mot Häcken under lördagskvällen. Vad presskonferensen handlar om meddelar man inte.

"Efter ordinarie presskonferens i samband med matchen Östersunds FK – BK Häcken låter vi meddela att Daniel Kindberg kommer att tillkännage ett par nyheter och klara ut vissa spekulationer och rykten."

Ordföranden Daniel Kindberg, som är misstänkt för grov ekonomisk brottslighet, har för nuvarande timeout från sina uppdrag i ÖFK. Nyligen berättade han dock för Fotbollskanalen att han fortsätter att vara med kring spelarförsäljningar.

- Det gäller mina uppgifter i styrelsen, det är det jag tar time out från. Däremot kommer jag att fortsätta med mina arbetsuppgifter i klubben precis som jag sa under presskonferensen. Jag kommer att fortsätta stötta i förhandlingar och kommer också att fortsätta kommentera dem till pressen, sa Kindberg då.

Publicerad 2018-05-25 kl 18:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons