POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

ÖFK kan förlänga med Morrison – och låna ut spelare: "En möjlighet"

Foto: Bildbyrån

Ravel Morrison kan förlänga sitt avtal med ÖFK.
Samtidigt öppnar klubben för att låna ut spelare under säsongen.
- För tillfället har vi en stor trupp, säger ÖFK:s tekniske direktör David Webb till Fotbollskanalen.

I förra veckan värvade Östersund den förre Manchester United-talangen Ravel Morrison, som närmast kommer från spel i Lazio.

Kontraktet med Morrison är skrivet fram till sommaren, men mittfältaren kan stanna längre än så, berättar ÖFK:s tekniske direktör David Webb för Fotbollskanalen.

- Det var alltid tänkt att Ravel skulle skriva på fram till sommaren. Det var överenskommelsen mellan oss, spelaren och hans representanter. Efter det har vi möjlighet att förlänga kontraktet med Ravel. Om han är glad och vi är glada med hur han presterar kan ett längre avtal komma att diskuteras. Det är ett korttidskontrakt men vi får se hur det utvecklas, säger han.

På frågan om parterna redan nu har diskuterat en förlängning säger svarar Webb:

- Nej, det har vi inte kommit till än. Vi får se vilken matchform han är i när han börjar spela och sedan får vi ha samtal om en eventuell förlängning. Men vi kan inte säga när det blir. Det är ett samtal vi får ha med spelaren och hans representanter.

I Östersunds trupp finns just nu 30 spelare. En stor trupp, medger Webb som inte utesluter att några spelare lånas ut innan säsongen sparkar igång.

- För tillfället har vi en stor trupp. Vi vill vara förberedda för att kunna konkurrera i ligan, cupen och i Europa om vi gör bra ifrån oss i svenska cupen. Vi vill ha en stor trupp, men det är oklart hur många spelare vi kommer behöva i slutet av fönstret. Det kan se annorlunda ut då jämfört med hur det är nu, men det beror såklart på vilka situationer som uppkommer fram till dess.

Är det möjligt att vissa spelare går på lån?
- Fönstret är öppet så det är kanske några möjligheter där. Det är en möjlighet för vissa spelare.

Publicerad 2019-02-19 kl 07:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå