Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
47v

ÖFK kan komma att tappa nyckelspelaren: "Det har funnits bra erbjudanden"

Foto: Bildbyrån.

Om ett par veckor går kontraktet ut.
Östersunds nyckelspelare Sotirios Papagiannopoulos lockas nu av en utlandsflytt.
- Det har funnits bra erbjudanden, säger han till Fotbollskanalen.

Sotirios Papagiannopoulos har en stark säsong i ryggen för sitt Östersund. Mittbacken har varit en av lagets bästa spelare och ett kvitto på det kom då förbundskapten Janne Andersson plockade ut 27-åringen till den kommande januariturnén i Abu Dhabi.

Kontraktet med Östersund förlängdes nyligen med en månad, för att mittbacken skulle kunna spela Europa League-gruppspelet, men om bara ett par veckor har avtalet löpt ut. ”Sotte” själv har inga tydliga besked att ge om framtiden, samtidigt som han medger att att en flytt utomlands lockar.

- Jag har absolut inga problem med att stanna kvar i Östersund. Men efter den här säsongen som vi har gjort så är det klart att man vill åka utomlands och spela i Europa igen (mittbacken har en kortare sejour i grekiska PAOK bakom sig). Det finns intresserade klubbar och intressanta saker men nu behöver jag vila och ta det lugnt. Vi får se om några dagar eller veckor, säger han till Fotbollskanalen.

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen har Papagiannopoulos redan tackat nej till ett erbjudande från danska Midtjylland, samt från klubbar i den polska och grekiska ligan.

- Det har funnits bra erbjudanden men jag tycker inte att det varit tillräckligt bra sett till helheten.

I skrivande stund befinner han sig på semester och tanken är att dialogen med Östersund ska återupptas då han återvänt till Sverige.

- Vi kommer att ha en öppen dialog, vi vet var vi har varandra. Man vill ut och testa något nytt samtidigt som man inte vill lämna Östersund i det här läget. Det är svårt.

- Jag vill komma till ett bra lag och helst ska man vara med och slåss i toppen.

Östersund har som bekant gjort stor succé i årets Europaspel och avancerade vidare från gruppspelet. Nu väntar Arsenal i sextondelsfinal.

Publicerad 2017-12-20 kl 13:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons